Combo E-book Puan Mary


4 e-book eksklusif daripada Puan Mary yang wajib dimiliki oleh semua wanita bagi meningkatkan imej diri! Kombo ini adalah kombo untuk anda yang ingin mengetahui teknik bergaya menggunakan warna yang tepat, ilmu tentang bra (coli) yang anda perlu tahu, cara untuk menjadi elegan dalam tempoh 30 hari dan tip bergaya yang anda boleh pelajari dan praktikkan dalam kehidupan seharian. Keempat-empat e-book ini ditulis oleh Puan Mary bagi wanita-wanita di luar sana untuk dijadikan rujukan dan panduan. 


E-book Elegan 30 Hari

E-book Perkara Yang Wanita Perlu Tahu Tentang Bra


E-book Gaya & Warna

E-book 100 Tip Bergaya


BIODATA PENULIS


Puan Mary, seorang guru imej yang tidak asing lagi! Berpengalaman lebih 10 tahun dalam mengendalikan program imej yang berimpak tinggi. Puan Mary juga mempunyai lebih 175,000 pengikut (followers) di media sosial.


Pengalaman dan tahap ilmu Puan Mary yang berkualiti juga menjadi faktor beliau kerap diundang berkongsi di media seperti Astro, RTM, TV3, TV Alhijrah, Harian Metro, Kosmo dan lain-lain.

Puan Mary menerima latihan intensif dan pentauliahan sebagai Certified Professional Image Consultant sehingga peringkat mastery daripada 5 institut imej antarabangsa dalam topik gaya, warna, fesyen dan imej profesional.

Beliau kini juga merupakan master trainer Akademi Perunding Imej Profesional - sebuah akademi yang memberi tumpuan untuk memberi latihan intensif kepada individu yang berminat untuk menjadi perunding imej profesional. 

Akademi ini turut mempunyai program umum yang menekankan aspek pembanguanan penampilan, etiket dan komunikasi. Sehingga kini, melalui kursus popular anjuran akademi beliau iaitu Train-The-Trainer: Certified Professional Image Consultant (TTT: CPIC) dan Certification Course: Certified Men's Image Consultant (CC: CMIC), beliau telah melatih seramai 163 orang CPIC dan 12 orang CMIC


JADI APA TUNGGU LAGI?

Jom dapatkan kombo e-book ini sekarang juga! Hanya dengan harga RM 49.90 sahaja anda akan mendapat 4 e-book yang berbeza dan ilmu yang bermanfaat. Untuk membuat tempahan sila isi maklumat di bawah.


                     


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
E-book Combo
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel imej360@mytrainingcube.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaSTYLESENSE SOLUTIONS SDN. BHD.
No. Akaun562179528441
Buka Maybank2u